Sport

Veste mult așteptată de iubitorii fotbalului din Târgu Jiu

Conducerea Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu a anunțat că de la 1 iulie va fi înființată secția de fotbal. „Familia CSM Târgu Jiu se mărește, iar fotbalul se adaugă celorlalte cinci secții sportive în care CSM Târgu Jiu își desfășoară deja activitatea: handbal, baschet, lupte, box și atletism. CSM Târgu Jiu va porni la drum în fotbal cu grupe de juniori născuți 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 și 2015.

Având în vedere faptul că orașul Târgu Jiu a avut tot timpul copii talentaţi și o deschidere largă spre fenomenul fotbalistic, CSM Târgu Jiu, prin noua secție de fotbal, le dă posibilitatea copiilor din Târgu Jiu și județul Gorj, care vor să practice fotbalul, să-şi desfăşoare activitatea într-un mediu profesionist, bine organizat, sub supravegherea celor mai buni antrenori și cu o bază sportivă excepțională“.

 

Speranțe pentru iubitorii fotbalului

 

Reprezentanții CSM Târgu Jiu speră ca în viitor să formeze și o echipă de seniori: „La fel ca în cazul grupelor de copii de la celelalte secții ale clubului, și la noua secție de fotbal, antrenorii care se vor ocupa de grupele de juniori vor pune accentul pe iniţierea, formarea, dezvoltarea şi pregătirea tinerilor jucători de fotbal pentru marea performanţă. Proiectul ce pornește acum este ca dintre acești copii să îi putem alege în scurt timp pe cei care vor forma viitoarea echipă de seniori a CSM Târgu Jiu!“.

Reprezentanții clubului vor avea întâlniri și discuții cu copiii și părinţii, urmând a le va fi prezentat noul proiectul fotbalistic juvenil. Ulterior, copiii înscriși vor fi invitați să vină la preselecții și selecții. Între timp, oficialii clubului fac toate demersurile necesare ca juniorii să intre în competiţiile oficiale din această toamnă.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button