Actualitate

Veşti bune pentru şoferi! Aceştia îşi pot afla istoricul vehiculului direct de pe site-ul RAR

Registrul Auto Român le oferă clienților săi, începând de marți, date despre daunele vehiculelor înmatriculate în România. Prin intermediul aplicaţiei Istoric Vehicul, disponibilă pe site-ul oficial al instituţiei, cei interesați pot obţine informaţii despre majoritatea vehiculelor care au fost înregistrate oficial cu avarii, la societăţile de asigurări.

RAR centralizează informații de la partenerii specializaţi care colectează date de la societăţile de asigurare şi atelierele de reparaţii autorizate.

Astfel, la interogarea prin aplicaţia Istoric Vehicul, împreună cu informaţiile oferite gratuit de RAR (de exemplu valoarea indicată de odometru), se precizează şi faptul că pentru acel vehicul există disponibil un istoric de daune, care poate fi oferit contra cost. Tariful este de 35 de lei şi se achită online.

Pentru a accesa aplicaţia, clienţii trebuie să introducă seria de caroserie/saşiu şi o adresă de e-mail validă.

În situaţia în care clientul doreşte să obțină istoricul de daune al autovehiculului, el este redirecţionat către zona de plată cu cardul, iar apoi va primi prin e-mail Istoricul de daune.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button