ActualitateUltima oră

Viceprimarul Bejinaru: Avem soluții pentru rezolvarea problemei la rețeaua de canalizare pluvială de pe strada Jiului!

Primăria Municipiului Tg-Jiu a inițiat procedurile pentru elaborarea proiectului tehnic de refacere a rețelei de canalizare pluvială de pe strada Jiului, în contextul în care, de câțiva ani, în zona dinspre intersecția cu Calea Severinului strada se inundă, după fiecare ploaie mai consistentă.

Viceprimarul Bogdan Bejinaru a precizat că municipalitatea va reface rețelele de canalizare pluvială de pe străzile Jiului și Meteor, după ce va fi elaborată documentația tehnică.

”Am fost acuzat că, deși am fost informat de cetățenii de pe strada Jiului în legătură cu problemele cauzate de nefuncționarea rețelei de canalizare pluvială, ”situația nu s-a remediat”.

Din păcate, problema există, le înțeleg supărarea oamenilor, însă lucrurile nu se pot remedia de pe o zi pe alta, mai ales că, peste canalizarea pluvială, aproape de capătul străzii, în zona de Sud, în urmă cu câțiva ani, a fost construit un imobil. Legal sau mai puțin legal, vor stabili instituțiile statului.

Cert este că nu avem acces la canalizarea pluvială pe acea porțiune pentru a interveni, iar prioritatea noastră este să rezolvăm problema. Vă pot spune că Primăria Târgu Jiu a demarat procedurile în vederea elaborării proiectului tehnic, pentru că rețeaua pluvială trebuie deviată ca să devină funcțională.

În același timp, lucrăm și la proiectul tehnic pentru rețeaua de canalizare pluvială de pe strada Meteor și, în perioada următoare, vom aloca banii necesari și vom iniția procedurile pentru contractarea lucrărilor.

Așa vom proceda de fiecare dată, deoarece este prioritar pentru noi să rezolvăm problemele orașului, pentru a conviețui cu toții într-un municipiu modern”, a arătat Bejinaru, într-o postare de pe o rețea de socializare.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button