DezvăluiriUltima oră

VIDEO. ATENȚIE +18! Polițiști și jandarmi, amenințați de un interlop! Parchetul l-a lăsat în libertate! ”Am 7 ani mandat, îmi mai iau 5 pentru voi! Îți dau 35 de bricege…! Mâine seară te tai!”

Situație de-a dreptul revoltătoare la Tg-Jiu, unde mai mulți polițiști și jandarmi au fost amenințați, vineri noaptea, cu acte de o violență extremă de un interlop, condamnat la închisoare, în ultimii ani, pentru tâlhărie, scandaluri și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. De fiecare dată, au fost confiscate de la acesta macete, săbii și cuțite. Individul i-a înjurat și amenințat pe polițiști și jandarmi în autospeciala cu care a fost transportat la sediul Poliției Municipiului Tg-Jiu, după ce a fost încătușat și ridicat de la un restaurant unde lovise o persoană. Interlopul nu a contenit cu amenințările nici în sediul poliției: ”Am 7 ani de pârnaie, mai fac 5 pentru tine, dar să moară mama mea și familia mea de nu te tai, te fac varză. O să plângă mă-ta de mila ta, o sa-ți dau 35 de bricege. O să vezi tu ce o să pățești, mă, câine”. Cu toate acestea, după ce a fost reținut 24 de ore, procurorii au dispus măsura controlului judiciar împotriva acestuia, adică interlopul poate umbla, de sâmbătă dimineața, liber prin oraș și să pună în practică amenințările la adresa polițiștilor și jandarmilor. Lăsarea sa în libertate e cu atât mai periculoasă cu cât acesta este deja condamnat la un an și trei luni de închisoare cu executare și, luni, pe 4 septembrie, Curtea de Apel Craiova va pronunța decizia definitivă în acest caz.

Cine-i apără pe polițiști și jandarmi?

Vineri noaptea, în jurul orei 02:00, în urma unui apel la 112 primit de Poliția Municipiului Târgu-Jiu, mai multe echipaje de poliție și jandarmerie, au intervenit pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane care se aflau la o petrecere cu manele la un restaurant din Nordul orașului.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției și Jandarmeriei, ulterior fiind solicitată și echipa de intervenție de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj. Aceștia l-au găsit, în afara restaurantului, pe tânărul care fusese bătut și în timp ce efectuau verificări la fața locului, Robert Chiriac, cel care-l lovise pe acesta cu pumnii, a devenit recalcitrant și agresiv cu polițiștii și jandarmii. În final, forțele de ordine au intrat în restaurant, l-au imobilizat și încătușat.

Atât pe timpul intervenției, cât și a transportului, dar și la sediul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, interlopul a fost extrem de agresiv și a adresat amenințări cu acte de violență jandarmului care l-a imobilizat.

ATENȚIE, LIMBAJ LICENȚIOS!

”Am lume tăiată cât nu ai tu bătută. Dacă mâine seară nu te tai, sunt un fraier.Te bat și mă duc la pușcărie. Îmi asum, că te contopesc. Desfă cătușele că te mierlesc! Ești gabor, ne întâlnim în oraș, am 300 de băieți. Su vă dau la m…. Să moară familia mea de mai dormi în patul tău, te tai. Da, mă, te ameninț, îmi asum. Ești o zdreanță. Mai mult de 24 n-ai ce să-mi faci. Mâine seară la ora asta îmi dă drumul. Mă-ta va plânge, te prind și te violez. N-o să te iert niciodată. Pe 4 mă duc la pușcărie, am definitivă. Mai mult de 24 de ore nu-mi dai, te execut! Mâine seară de tai”, sunt doar o parte din amenințările proferate de Chiriac la adresa unui jandarm, dar și a polițiștilor.

ATENȚIE, LIMBAJ LICENȚIOS!

Dojenit de procurori cu ”control judiciar” …

Acesta a fost reținut, vineri dimineața, pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și ultraj contra bunelor moravuri, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu a dispus împotriva acestuia măsura preventivă a controlului judiciar.

Cu privire la amenințările interlopului la adresa forțelor de ordine, a fost întocmit un alt dosar penal, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de ultraj, însă cercetările sunt efectuate de aceeași unitate de Parchet care a dovedit o clemență incredibilă față de interlop.

ATENȚIE, LIMBAJ LICENȚIOS!

În iulie, anul trecut, interlopul a fost trimis în judecată pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, respectiv pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. La finele lunii martie a acestui an, Judecătoria Tg-Jiu l-a condamnat la o pedeapsă de un an și trei luni de închisoare cu executare și au dispus confiscarea unei macete cu lama de 40 cm și a unui cuțit de 30 cm. Luni, pe 4 septembrie, Curtea de Apel Craiova poate pronunța soluția definitivă în acest dosar, după ce a amânat deja de două ori verdictul în mai și iulie.

În 2017, acesta a mai suferit o condamnare de 3 ani și 6 luni pentru tâlhărie.

și de către judecători cu amendă!

În iunie 2021, Judecătoria Tg-Jiu l-a condamnat la 1600 de lei amendă (?!) pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice și i-a confiscat o sabie de 49 de cm.

În luna decembrie a aceluiași an, Robert Chiriac a intrat cu BMW-ul în două maşini care mergeau regulamentar pe o stradă în zona ”8 Mai” din Tg-Jiu, apoi a alergat un tânăr cu cuţitul, în încercarea de a-l înjunghia. Ulterior, s-a urcat pe plafonul maşinii şi a transmis LIVE pe reţelele de socializare în timp ce înjura pe toată lumea și îi îndemna pe oamenii care locuiesc în zonă să iasă afară.

ATENȚIE, LIMBAJ LICENȚIOS!

În urmă cu cinci luni, tot magistrații Judecătoriei Tg-Jiu s-au dovedit a fi extrem de îngăduitori cu interlopul și l-au condamnat la 7.200 de lei amendă pentru distrugere și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *