Actualitate

VIDEO: Au făcut chef de Florii, în stradă, pe Narciselor! A curs cu dedicații și înjurături: „I-auziiii! Dă bă mai tare că te violez!”

Mai mulți tineri care locuiesc în Cartierul Narciselor din Târgu-Jiu, au încins, lângă bloc, grătarul, și au pus-o de un chef. Că doar erau Floriile, ce mai conta coronavirusul, ei să se simtă bine. Cu paharele de bere în mână, tinerii au făcut dedicații, au pus maneaua în stradă și au făcut live pe Facebook, înjurându-i pe cei care nu dădeau muzica la maxim. Nimeni nu i-a deranjat, chiar dacă petrecerea se ținea ziua în amiaza mare, într-un spațiu public.

Duminică, de Florii, cea mai mare parte a târgujienilor au stat în case, și-au sărbătorit apropiații cu câte-o urare și cam atât, respectând ordonanțele militare. Au fost însă și excepții, ignorate de autoritățile care nu au trecut, ieri, deloc, prin Cartierul Narciselor, zonă cu locuințe sociale, unde locatarii sunt mai… neascultători.

Este cazul, unui grup de tineri care au considerat că trebuie să își sărbătorească onomastica între prieteni, cu mici la grătar, bere, muzică la maxim, chiar dacă e pandemie și ei locuiesc la bloc. Așa că nu au stat mult pe gânduri și au închis o petrecere ad-hoc, condimentată cu dedicații, înjurături și voie bună.

Interesant este că deși erau la bloc, nimeni nu a sunat la autorități ca să deranjeze cheful petrecăreților. Iar ca aroganța să fie maximă, petrecerea s-a transmis live pe Facebook.
În concluzie, ordonanța pentru unii e mumă iar pentru alții ciumă. Mesajul rămâne, totuși, deocamdată, „stați în casă”.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *