Știri externeUltima oră

VIDEO: Bătaie ca-n filme, pe măștile medicale, într-un supermarket din Italia

Mai multe persoane care se aflau la cumpărături într-un supermarket din Napoli, Italia, s-au bătut pe măștile mediale, uitând cu totul de măsile impuse de autorități, respectiv păstrarea distanței de 2 metri față de alte persoane atunci când ești într-un spațiu public.

Mai multe persoane au vrut să treaca liniile care marcau păstrarea distanței de siguranță iar unul dintre bărbații prezeni le-a atras atenția, relatează Reppublica.

Ulterior, a izbucnit o altercație violentă, iar bărbatul care a intervenit în acel moment a amenințat că va suna poliția.

Când a auzit acest lucru, unul dintre tinerii prezenți l-a lovit cu pumnul. În acest punct, mai multe persoane s-au implicat în bătaie.

Un client a preluat scena, iar imaginile au devenit rapid viral pe rețelele de socializare. Incidentul s-a petrecut aseară într-un supermarket din zona cunoscută sub numele de Cittadella din Napoli, între cartierul Poggioreale și municipiul Casoria. Lupta a continuat apoi afara incintei până la sosirea poliției.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button