Monden

VIDEO EXCLUSIV! Târgujiancă prezentă la CHEFUL de 50 de ani al Prodancăi. Tzancă Uraganu, Adi de la Vâlcea și Jean de la Craiova sunt câțiva dintre cei care au întreținut atmosfera

Sâmbătă, 17 decembrie, Anamaria Prodan va schimba prefixul! Impresara, divorțată doar de o lună, împlinește 50 de ani! Petrecerea este la un local din Otopeni!


E chef de chef! Joi seara, Anamaria Prodan sărbătorește cei 50 de ani, în avans, la lăutari, într-un local din Otopeni.

Invitații au început să se strângă, cu mic cu mare! Toți i-au adus flori și cadouri.

Printre invitați se află și târgujianca Diana Popescu, patroana unui mgazin de haine din orașul nostru. Ea a postat pe rețelele de socializare imagini de la marea petrecere.


Impresara e înconjurată de familie și de toți prietenii dragi inimii ei. Maneliști de top au venit să-i dea dedicații, iar cheful e în toi.

De departe, tortul e unul de regină și are nu mai puțin de cinci etaje, să aibă invitații din ce să se înfrupte! Din meniu nu lipsesc berbecuții la proțap, slăninuța, toba, șoriciul, zacusca și murăturile. Lena, soția fotbalistului Gabi Enache și fina Anamariei Prodan, s-a ocupat de cozonaci.

La chef sunt prezenți toți copiii impresarei, Rebeca, Sarah și Laur Reghecampf junior, alias Bebeto, care au venit să fie alături de mama lor, ca o familie unită.

„Îmi doresc să fiu fericită!”

50 de ani împlinește Anamaria Prodan, pe 17 decembrie, dar vârsta nu o sperie nici pe departe! Recent ieșită dintr-un divorț cu scandal și pumni, Anamaria Prodan e decisă să-și refacă viața cât mai repede, după Laurențiu Reghecampf!

“Îmi doresc sănătate cu carul ca să-mi pot crește copiii, să-i văd la casele lor, în familiile lor. Îmi doresc să-mi văd copiii pe culmile gloriei. Îmi doresc să-mi cresc nepoțiii frumos, să învăț să-i cresc mari și frumoși ca să ajungă oameni destoinici.

Îmi doresc să fiu fericită cum sunt azi cu cei care azi sunt lângă mine! Dumnezeu mi-a dat înapoi în această perioadă înzecit de mult. Mai mult decât am cerut sau am sperat!”, a declarat impresara, în exclusivitate pentru Click!, cu două zile înainte să atingă borna celor 50 de ani.

sursa: CLICK.RO

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *