Dezvăluiri

VIDEO: Fiul unui cunoscut afacerist, implicat în accidentul de la Bârsești! S-a urcat cu cel mai puternic bolid din lume pe un autoturism!

Fiul omului de afaceri Mirel Lilă, patronul Dacorex SRL, s-a ales cu dosar penal, pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpa, după ce s-a urcat cu bolidul său, un Dodge TRX, cel mai puternic pick-up din lume, care costă în jur de 150.000 de euro, pe un autoturism, aflat parcat pe marginea șoselei și l-a rănit pe șoferul acestuia. Din imaginile video se poate observa viteza cu care mașina condusă de Iulian Lilă a intrat în sensul giratoriu, a trecut foarte aproape de un autoturism care rula pe contrasens, la ieșirea din sensul giratoriu și a lovit un Volkswagen, parcat pe sensul său de mers. Deși este evident că rula cu viteză și, efectiv, bolidul s-a urcat peste partea din spate a autoturismului Volkswagen, pe care l-a împins câțiva metri în afara părții carosabile, poliția a comunicat că ”tânărul nu a păstrat distanța corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa”(?!).

Un accident rutier care a avut loc joi, în jurul orelor 15,00, în care a fost implicat Iulian Lilă, fiul patronului de la Dacorex SRL, cea mai mare firmă de agregate de balastieră din Gorj, cu afaceri de peste 7 milioane de euro, scoate în evidență diferențele pe care le face poliția și la modul în care comunică informații atunci când e vorba despre un potentat al județului.


”Din cercetările efectuate la fața locului, s-a stabilit că un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN 67 Bîrsești, din direcția Târgu Jiu spre Tismana, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, intrând în coliziune cu acesta și proiectându-l în afara părții carosabile. În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului de 40 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru investigații medicale amănunțite.

Ambilor conducători auto le-au fost prelevate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Gorj.

Or, în imaginile surprinse de o camera de bord a unui autocamion, se poate observa cum mașina condusă de Lilă JR. intră cu viteză în sensul giratoriu, la ieșirea din sens pierde controlul volanului, evită în ultimul moment separatorul din beton și intră, în plin, în partea din spate a unui autoturism parcat pe marginea șoselei, pe sensul său de mers. Pe imagini se poate vedea și cum autoturismul care se apropia de intrarea în sensul giratoriu, din contrasens, face o manevră spre dreapta ca și cum șoferul s-a speriat în momentul în care a văzut că bolidul Dodge vine spre el.

Deși în toate cazurile similare IPJ comunică alcoolemia șoferilor implicați, de exemplu: ”conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind …”, de această dată polițiștii pare că nu l-au testat pe autorul accidentului cu alcooltestul, ci i-au fost prelevate probe biologice?!

UPDATE. IPJ Gorj a făcut unele precizări, vineri, în legătură cu testarea alcoolemiei celor doi conducători auto implicați în accident. ”În cazul tânărului, rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ. In cazul victimei, din cauza leziunilor suferite, nu s-a putut efectua testarea cu aparatul etilotest. Ambelor persoane le-au fost prelevate mostre biologice de sânge, conform procedurii”, au precizat reprezentanții IPJ.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button