Dezvăluiri

VIDEO. IMAGINI ȘOCANTE! O nouă BĂTAIE între adolescenți, în Tg-Jiu!

Fenomenul „bullying” capătă valențe îngrijorătoare în Gorj! Un nou filmuleț în care doi băieți și o fată, toți minori, îl lovesc cu pumnii și picioarele, îl scuipă și înjură pe un alt băiat, a apărut, marți seara, pe o rețea de socializare. Scena se petrece într-un gang din spatele unui bloc și este filmată de cineva din grup.

Continuă să apară alte imagini șocante cu scene violente între copii din Tg-Jiu, după ce mai mulți minori au fost implicați în două episoade de o violență uluitoare, la finele săptămânii trecute. Una dintre agresoare, o fată de 14 ani, din Tg-Jiu, a fost reținută, luni, 7 septembrie a.c., pentru 24 de ore, de către Poliție, cu încuviințarea procurorilor și mai apoi plasată sub control judiciar, într-un dosar în care se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tâlhărie.

După numai o zi, marți, 8 septembrie a.c., un alt filmuleț în care trei adolescenți, doi băieți și o fată, îl lovesc cu pumnii și picioarele, în timp ce îl scuipă și înjură pe un alt minor. Se pare că tânărul agresat ar fi făcut unele postări pe Instagram care l-au deranjat pe unul dintre bătăuși.

La final, pe imagini se poate observa cu băiatul este lovit cu pumnii în burtă și de o fată care asistase până atunci la episodul violent.

Imaginile au fost făcute publice de o tânără din Tg-Jiu care s-a declarat contrariată de apucăturile violente ale unor minori. ”Acești copii nu o să înțeleagă niciodată să se oprească din a lovi pe alții. Profită mereu că acea persoană e mai slabă de caracter cât și la fizic.

Părerea mea este că acești agresori au foarte multe frustrări , nu sunt ascultați și de aceea ajung să agreseze copii mai mici. De ce copii mai mici? Pentru că atâta pot , atâta îndrăznesc. Atât fetele cât și băieții se cred mult mai interesanți dacă lovesc pe alții dar după ce își fac ei singuri probleme , apar scuzele și regretele care nu mai au niciun folos fiindcă deja acel copil a fost agresat, traumatizat și probabil stă mereu cu frica de a ieși din casă sau de a vorbi ca nu cumva sa fie lovit din nou.”

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button