PoliticăUltima oră

VIDEO. MESAJUL primarului Romanescu! Vezi cine l-a însoțit la vot pe edilul Tg-Jiului!

Primarul Marcel Laurențiu Romanescu a făcut declarații importante după ce a votat, duminică dimineața. Acesta a subliniat că votul său a fost pentru continuitate și pentru continuarea proiectelor în municipiul Târgu Jiu și în județul Gorj.

“Am votat astăzi alături de familia mea și alături de prietenii mei”, a declarat Romanescu, evidențiind importanța comunității în deciziile sale.

Primarul a subliniat angajamentul său față de societățile municipiului Târgu Jiu, Edilitara și Transloc, precum și față de Clubul Sportiv Municipal. Acesta a declarat că este necesar pentru a asigura condiții adecvate pentru tinerii din municipiul Târgu Jiu, atât în unitățile de învățământ, cât și în activitățile pe care le desfășoară.

În plus, Romanescu a subliniat importanța de a asigura că seniorii se pot bucura de zone de agrement minunate. “Seniorii noștri trebuie să se bucure de zone de agrement minunate”, a spus el.

Aceste declarații vin într-un moment crucial pentru municipiul Târgu Jiu și județul Gorj, subliniind angajamentul primarului față de continuitate și dezvoltare.

Primarul Romanescu a fost însoțit și de președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, senatorul Cristi Rujan, președintele PSD Gorj, Mihai Weber, deputatul Claudiu Manta, viceprimarul Bogdan Bejinaru și Adrian Dăianu, președintele PSD Tg-Jiu. Alături i-au fost primarului Romanescu soția și fiica sa cea mare.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *