Eveniment

VIDEO: Padoc privat ilegal, la 30 de metri de un bloc din Târgu Jiu! Câinii latră non stop iar zona miroase urât

Locatarii unui bloc situat pe strada Agriculturii din Târgu Jiul trăiesc de un an de zile cu un padoc ilegal lângă locuințe. Oamenii suportă de dimineață până seara lătratul câinilor lăsați nesupravegheați în fostul depozit al ICRA. Mirosul este insuportabil deoarece câinilor li se aduc lături de la restaurantele din zonă iar zgomotul a devenit insuportabil. Poliția locală ar fi amendat proprietarul dar degeaba, activitatea ilegală continuă în timp ce organismele care ar trebui să ia măsuri ignoră situația, focarul de infecție și nemulțumirea locatarilor.

De altfel lângă depozit se află și o casă de locuit, proprietarul fiind terorizat de câinii care latră mai ales în jurul orei trei dimineața.

Problema cu padocul privat a ajuns până la Instituția Prefectului iar oamenilor li s-a promis ajutor. Locatarii nu înțeleg de ce acest padoc nu este desființat, proprietarul fiind un fost comisar al CJPC Gorj, acum pensionar.

Printre patrupedele ținute în acest spațiu neconform sunt și câini de rasă, semn că afacerea ilegală produce și beneficii pentru proprietarii de drept.

Locatarii imobilului solicita însă că autoritățile să rupă pisica in două, sa ia câinii din padoc și să oprească aceasta activitate ilegală, amendând proprietarul care continuă să provoace disconfort la un bloc întreg și la o casă situata în vecinătate.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *