Dezvăluiri

VIDEO. Polițiștii de la Rutieră, impotenți! Sfidați în trafic de o mașină de „poliție” a unui ins cu apucături interlope!

Un tânăr din Tg-Jiu îi aleargă, de ceva vreme, prin oraș pe polițiștii de la Biroul Rutier al Poliției Municipiului Tg-Jiu care nu reușesc să-l prindă, cu toate că acesta conduce având permisul suspendat, iar autoturismul său nu are certificat de înmatriculare. Tânărul deține un BMW M4, ”preparat” într-un mare fel, din grafică, ce imită o mașină a poliției din Germania, cu un autocolant care are efecte de rugină, noroi, vopsea sărită și urme de gloanțe.

Un tânăr din Tg-Jiu, Mihai Ciurea (fost Bradu) deținea, până nu demult, un autoturism BMW M4, de culoarea muștarului însă, de ceva vreme și-a ”colantat” mașina și face aroganțe cu polițiștii pe urmele sale. Macheta grafică aplicată a schimbat, în totalitate, culoarea autoturismului, menționată în certificatul de înmatriculare, și din muștar, mașina are acum efecte de rugină și noroi, vopsea sărită și urme de gloanțe în capotă și în partea din spate. Mai mult autoturismul este inscripționat într-un mod în care imită foarte mult însemnele poliției germane, adică în loc de ”POLIZEI”, a fost scris ”POL17EI”, împreună cu numărul ”norocos” 13.

De mai bine de o lună, polițiștii de la Poliția rutieră încearcă să-l prindă pe Mihai Ciurea la volan, pentru că acesta are permisul suspendat, după cum susțin surse din poliție, ba mai mult, nici autoturismul nu mai are certificat de înmatriculare.

Ambițioși, polițiștii rutieri au crezut că pot prinde cu Duster-ul un BMW M4, însă au eșuat, lamentabil, de fiecare dată. Când simte poliția în apropiere, tânărul abandonează autoturismul în diverse parcări din Tg-Jiu sau chiar pe margine străzii.

Chiar într-una din zilele trecute autoturismul circula cu viteză pe Bdul Ecaterina Teodoroiu, iar polițiștii păzeau intersecția străzii Traian cu Bdul Constantin Brâncuși, cel mai probabil resemnați că nu-l vor putea prinde niciodată cu Loganul sau Dusterul din dotarea poliției.

Sâmbătă, în jurul orelor 13,00 autoturismul era parcat în Iezureni, la ieșirea din Tg-Jiu, iar marți mașina a fost văzută în centrul orașului, însă polițiștii de la Rutieră erau cu toții în ședință și nu puteau interveni.

La finele lunii ianuarie, polițiștii și procurorii, au fost sesizați de fosta soția a lui Ciurea că acesta i-a furat autoturismul pe care femeia și-l cumpărase după divorț și a bătut-o de mai multe ori. De altfel, instanțele de judecată au emis câteva ordine de protecție împotriva acestuia, în ultimul an și jumătate, prin care i-au impus să nu se apropie de fosta soție.
Trebuie spus că, la începutul lunii februarie a.c., un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Tg-Jiu, a sesizat procurorii că, pe 31 ianuarie a.c., a fost amenințat de către Mihai Ciurea ”cu o baionetă de circa 40 cm și un pistol negru”, că dacă nu face ce-i spune îl va împușca.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button