DezvăluiriUltima oră

VIDEO: Scanadal în trafic în fața Poliției din Motru. Un tânăr este acuzat că a lovit cu mașina un pieton și a fugit

În cursul zilei de azi am primit un mesaj pe adresa redacției în care un cititor al ziarului nostru își exprima nemulțumirea față de polițiștii din Motru, acolo unde a avut loc un eveniment în trafic:

„Bună ziua, A fost implicată o mașină intr un accident cu victime la 200 de metri de poliția Motru , șoferul a luat mașina și a fugit cu ea fără numere fix în fața polițiștilor , aceștia trag de timp și nu vor să facă nimic în acest caz, victima se află la spitalul mun Motru”, este mesajul primit pe adresa redacției.

„În cursul zilei de astăzi, 26 iunie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, în vârstă de 22 de ani, din localitate, cu privire la faptul că autoturismul său, care era parcat pe strada Tineretului din Motru, a fost implicat într-un eveniment rutier.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Motru, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tineretului, ar fi lovit intenționat autoturismul parcat, pe fondul unui conflict generat de dreptul de utilizare, pe care l-a avut cu apelantul.

În contextul cercetărilor inițiale, un alt bărbat a susținut faptul că a fost lovit de unul dintre autoturismele implicate în evenimentul rutier, solicitând un echipaj de ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere și părăsirea locului accidentului, întrucât, ulterior sesizării inițiale a evenimentului și până la primirea sesizării privind fapta de vătămare corporală din culpă, autoturismul în cauză a fost mutat de la fața locului.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii evenimentului.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *