Eveniment

VIDEO: Scenă șocantă într-un cartier din Târgu Jiu. Câine periculos, în gură cu un cățeluș mort

Un câine dintr-o rasă periculoasă a fost filmat cu un cățeluș în gură pe care îl omorâse. Alături de patrupedul agresiv se afla stăpâna acestuia, care îl ținea în lesă, dar fără ca animalul să poarte botniță, așa cum prevede legea.

„Unde vrei să stau? Nu te mai da lângă el! Nu vezi că e nervos“, spune stăpâna câinelui celui care filmează scena. La final, un alt bărbat adresează injurii.

Scena a fost filmat în zona 9 Mai, din Târgu Jiu.
„Da, e adevărat. În zona 9 Mai, în spate la Profi, această d-na deține acest câine foarte periculos de mult timp și îl plimbă în părculețul din zona unde stau foarte mulți copii și bătrâni. Atacă căței și, din păcate, în dimineața asta chiar îl ucisă pe acel cațel pe care îl are în gură. Încercă o d-na să-l apere pe bietul cățel, dar nu reușii să facă nimic, fiind foarte agresiv. Putea fi un copil în locul cațelului. Rog ca cei în măsură vă rog să faceți ceva în acest caz luând în considerare și vocabularul d-nei și soțului care se aude clar cum înjură și aruncă și cu o sticlă de la etaj. Păcat de bietul cațel“, spune o femeie pe Facebook.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button