Dezvăluiri

VIDEO și FOTO: „Divele” care au furat parfumuri din Mall au returnat produsele și au trecut la jigniri!

Cele două tinere care au fost surprinse, vineri, pe camerele de supraveghere ale Shopping City Tg-Jiu, în timp ce furau parfumuri de la standul My Geisha au returnat produsele, pentru a scăpa de o eventuală plângere penală pentru furt. Însă cum s-au văzut scăpate de ”corpurile delicte”, au vrut să-și repare reputația de ”dive” și au trecut la postări jignitoare pe rețelele de socializare la adresa vânzătoarei de la standul de parfumuri.


Cele două tinere care au fost filmate de camerele de supraveghere ale mall-ului din Tg-Jiu în timp ce au sustras câte un parfum de la unul din standurile de profil au returnat produsele, de teamă să nu fie acuzate de furt.

Potrivit unor informații, se pare că cele două tinere au făcut din furt o îndeletnicire. O altă tânără, lucrător comercial la una din insulele din mall, le-a recunoscut în imagini pe cele două ”dive” și a spus că și de la ea au încercat să fure produse de mai multe ori.

La scurt timp după ce au returnat parfumurile, una dintre acestea a încercat să-și spele cumva imaginea și a postat pe instagram un mesaj jignitor la adresa vânzătoarei de la standul de la care furase.

”Tot primesc mesaje de la toți prietenii mei că mă postează această fată peste tot cu niște video-uri de la o cretină din mall care nici nu trebuia să îndrăznească să și permit să le trimită ea vreodată atâta timp cât e o simplă vânzătoare și nimic mai mult și după îți dă mesaje tot ea să le ștergi de frică că următoarele zile poate o să mănânce umbră de pateu și o să rămână fără servici”, a scris aceasta.
”Diva” continuă jignirile la adresa vânzătoarei într-un mesaj agramat și un limbaj care se vrea în trend, însă fără niciun pic de umor. ”În fine trecem peste asta..merg să-mi fac un piercing în nas și mai vin și cu piercing ul meu de aur, ok l am pus pe al meu de aur ca fierul tău nu dădea bn.. mi ai făcut a 2a gaură și am răma la a 3a adică al meu deci să înțeleg ești frustrate că nu ți-am dat 5 și ți-am dat decât 1? Asta se numește țeapă? Hai să zic că-ți dădeam 3 dar 5? De unde 5? Ai găsit fraierul tocmai pe mn? Sora mea dacă eu am burta goală dar mi-am pus și tu nu așa goală cum zici tu că e, și ți-am dat și mesaj să rezolvăm pe cale amiabilă în fine cine e aia care stă în treaba asta și se țigănește pe aici? Eu? Ți-am lăsat 1 milion mi-ai ”lasă-mi cât vrei”, 5 n am cum că nu scrie fraier pe fruntea mea! Nu îmi place să mă țigănesc pe aici am zis că te tot las ă postezi dar deja ești penibilă și ți-am și scris să ne vedem și degeaba o arzi aiurea…zici că ești sperietoare n-am văzut așa ceva, eu înțeleg că ai 90 de kg pe un picior mânca ți aș nimic dar totuși ești femeie și ești frumoasă, nu ești bărbat dar n a pe tn doar Putin te poate doborî, ești de neînvins! Păcat că nu știi să ajungi la o înțelegere cu omul, ți-am zis frumos să ștergi să ne vedem să vorbim o arzi urât de parcă ce șmecherie încerci tu să faci…Pui un story de 1000 de ori mai vechi decât meseria ta mi a căzut rușinea pe jos ce s a putut întâmpla în el caută altul mai interesant dar ce crezi nu găsești”, a scris una dintre ”dive” care a șterpelit parfumuri la nici 100 de euro sticluța, dar se laudă cu piercing din aur și își afișează implanturile din silicon în fotografiile de pe rețelele de socializare.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *