EvenimentUltima oră

VIDEO: Soția unui angajat ISU Gorj, MORT într-un accident, ajutată de echipa „Visuri la cheie”! Femeia a rămas singură cu trei copii!

Alina își spune povestea tristă la „Visuri la cheie”. A rămas singură cu trei copii, după ce soțul ei, angajat în cadrul ISU Gorj a murit într-un accident rutier. Echipa de la PRO TV a sărit în ajutorul familiei pentru a le face casa mult visată.

Echipa „Visuri la cheie” a ajuns la Turburea, județul Gorj, acolo unde Alina, o mamă cu trei copii a rămas singură după ce soțul acesteia a murit, în urmă cu câțiva ani într-un accident rutier. Cu lacrimi în ochi femeia a povestit că soțul ei nici nu a apucat să-l cunoască pe mezinul familiei, căci accidentul în care și-a pierdut viața s-a petrecut când ea era însărcinată. „Atunci când ți se întâmplă ceva rău în viață, îți pierzi speranța și ai impresia că vei merge din rău în mai rău”, a spus femeia, cu lacrimi în ochi. Cei trei copii și mama lor locuiesc împreună cu bunicii. Aveau o casă, începută de tatăl lor, care a rămas la stadiul de beton, după ce bărbatul a murit. Durerea familiei și povestea puternică din spate i-a impresionat pe Dragoș și pe arhitecți așa că ajutorul lor le-a schimbat complet viața.

„Trăiesc drama unei familii care s-a întâmplat acum 3 ani și am simțit că s-a întâmplat acum trei zile. El era totul și totul a dispărut, iar ei nu mai au de ce să se agațe. Sper să le aducem o altfel de perspectivă a vieții, să nu le reparăm o casă, ci sufletele. Alinei, în special. Cosmin s-a apucat de o casă pe care nu a reușit să o ducă la bun sfârșit. A pus în ea tot ce ar pune un om în casa lui: iubire, pasiune, dăruire și nerăbdare să o vadă. Din nefericire, n-a mai apucat. Sper să reușim noi să-i continuăm munca și să le dăm copiilor ce și-ar fi dorit el să le dea”, a spus arhitectul Alex Gavrilescu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button