DezvăluiriUltima oră

VIDEO: Telenovela penală „Francesco&Simona”, fenomen media în Italia: Un jurnalist italian, lovit cu poșeta de gorjeancă, chiar în România

MEDIASET, cel mai mare emițător comercial media din Italia, companie fondată de Silviu Berlusconi, tratează, de câteva zile, pe larg,cazul milanezului de 79 de ani, Francesco Tiella, care a fost înșelat cu 780.000 de euro de gorjeanca Simona Margăian actuală Filip. Pentru un reportaj, o echipă a televiziunii grupului MEDIASET s-a deplasat în România, însoțindu-l pe Francesco la Curtea de Apel Craiova și căutând-o pe Simona pentru un punct de vedere.

Mai exact, Filippo Roma și Marco Occhipinti au căutat-o pe Simona să o întrebe despre relația cu italianul cu 42 de ani mai mai în vârstă. Reacția gorjencei a fost însă violentă, i-a plecat câteva poșete în cap reporterului și i-a cerut să nu o mai atingă, astfel „îi sparge capul”. Și i-a făcut și o demonstrație…

Reportajul a fost continuat în locuința cu chirie unde stă Francesco Tiella, care a explicat că pentru a ajuta românca de care a fost îndrăgostit a fost nevoit să își vândă nu doar două mașini, tablourile și în final și apartamentul, ci, chiar verigheta.
Italianul a înșirat și câteva cadouri scumpe oferite Simonei Margăian, asta fără să mai pună în balanță și apartamentul de 240 de mp, situat lângă Domul din Milano.

Este vorba de un inel cu diamante, în valoare de 12.000 de euro, un colier cu diamante de 8000 de euro, un lingou de aur de 4000 de euro, un ceas Rolex de aur de 12.000 de euro dar și un troler de la Luis Vuitton, pe care a plătit 4500 de euro.

Acesta a povestit și cum a trăit o poveste de dragoste cu tabăra româncă care l-a agățat într-un bar in care fetele se dezbrăcau și dansau ,,în privat” pentru domnii generoși. Italianul de 79 de ani nu s-a ferit să menționeze, pentru televiziunea italiana, să spună că relația cu româncă a fost și una de natura sexuală, completată cu declarații de dragoste, transformate, pe parcurs, în cereri repetate de bani pentru minciuni nenumărate. Milanezul povestește că astfel și-a înstrăinat bunurile, a împrumutat bani de la banca, de la prieteni și apropiați, devenind plin de datorii, asta în timp ce a ajuns să trăiască cu doi euro pe zi, din care își cumpără ceai și biscuiți.
După ce reportajul a fost difuzat de televiziunea italiană, mailul postului s-a umplut de mesaje de susținere pentru septuagenarul italian. Numeroși cetățeni din Peninsula i-au trimis mesaje video în care îi spuneau că îi înțeleg suferința și sunt alături de el, alții i-au transmis că îi vor achita cumpărăturile zilnice, că îi sunt alaturi și îl incurajah sa se tina tare. Mesajele au arătat foarte multa empatie și solidaritate pentru bărbatul înșelat, fapt care l-a emoționat până la lacrimi pe Francesco Tiella, lucru care se poate vedea și în reportajul MEDIASET.

Reportajul continua cu scene de film, în România. Echipa italiană încearcă să obțină totuși un punct de vedere de la Simona, care îl lovește pe jurnalist cu portiera, tot ea se prezintă la poliție pentru a reclama și, șocant, îl lovește pe jurnalist cu poșeta în fața postului de poliție. Câțiva jurnaliști intervin și îl opresc pe italian sa continue interviu cu Simona.

Reportajul se finalizează cu mesajul soțului actual al Simonei, luptătorul Filip care promite să se răzbune iar cei vinovați de ,,circul mediatic,, ar urma să ,,plângă în pumni”. Ce nu spune Alex Filip este că italienii s-au trezit târziu, deja soția sa a avut parte de propriul „circ mediatic”, în țară.

Reamintim că instanța Curții de Apel Craiova a rămas în pronunțare în dosarul de înșelăciune în formă continuată și spălare de bani pentru Simona Filip.

VIDEO AICI

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *