EvenimentUltima oră

Vila unor localnici din Plopșoru plecați la muncă în străinătate a luat foc! VIDEO ȘOCANT cu țipetele disperate ale surorii proprietarului!

În aceasta seară munca de o viața a unor localnici din Plopșoru aflați la muncă în străinătate a ars sub privirea și țipătul disperat al surorii proprietarului, rămasă în țară. Femeii i-a venit rău când a văzut nenorocirea! 3 autospeciale cu apă și spumă s-au chinuit să stingă vâlvătaia care s-a propagat rapid pe întreaga suprafața a acoperișului locuinței.

“Am fost solicitati sa intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa în comuna Plopșoru, satul Văleni.
La fața locului au fost direcționate 3 autospeciale de stingere cu apă și spuma și o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și o ambulanță din cadrul SAJ Gorj. Echipajele sosite la fața locului au constatat că incendiul se manifesta generalizat la acoperișul construcției cu posibilitate de propagare. S-a intervenit rapid pentru localizarea incendiului, iar acum colegii intervin pentru lichidarea acestuia.
Din primele informatii o persoană de sex feminin a suferit un atac de panica și a fost preluată de echipajul SAJ” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

   

Citește și:

Un comentariu

  1. Deci , inca o dovada in plus ca , investitia n pereti nu este cea mai potrivita ! Omul uita si asta chiar fff des, cea mai buna investitie este in …EL ! Sarbatori fericite tuturor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *