Monden

Vloggeriţa Irina din Târgu Jiu și-a uimit fanii! La doar 23 de ani va deveni MĂMICĂ pentru a doua oară!

Vloggerița Irina Deaconescu, din Târgu Jiu, așteaptă cel de-al doilea copil! Frumoasa șatenă urmează să devină din nou mămică!

Irina Deaconescu în vârstă de 23 de ani și fotbalistul Cristi Manea urmează să devină din nou părinți! Cei doi mai au o fetiță, pe Victoria în vârstă de un an și două luni. Vestea cea mare a fost dată chiar de cunoscuta influcenceriță, care a postat mai multe fotografii alături de un mesaj emoționant: „2+1=4 nici anul acesta nu ne înțelegem cu matematica”. Irina a primit foarte multe comentarii din partea apropiaților și nu numai: ”Woow, felicitări”, a scris Adelina Pestrițu. ”Bai, am vrut să zic. Doamne ajută-vă”, este mesajul Vladutei Lupau. ”Felicitari”, a scris și Nicole Cherry.

Frumoasa vedetă și iubitul ei fotbalist, Cristi Manea, au devenit părinți pentru prima dată, pe 17 octombrie anul trecut. Irina Deaconescu a născut prin cezariană, iar înainte de ziua cea mare a transmis un mesaj fanilor ei de pe Instagram. „La asta nu mă așteptam! Dragi prieteni, mâine, la ora asta, o să fiu mamă! Se pare că placenta mea nu colaborează, colul meu nu colaborează și am ajuns la concluzia că apelăm la cezariană. Am știut de la început că sunt șanse foarte mari să ajungem la concluzia asta.. Nu știu.. Sunt fericită că se întâmplă mâine, sunt surpinsă..Vă dați seama că mi-aș fi dorit să meargă varianta de naștere naturală, dar am zis de la bun început că nu o să risc nici măcar o secundă viața mea sau a copilului meu și că voi lua cea mai bună decizie”, a transmis Irina, în mediul online, anul trecut, înainte ca Victoria să vină pe lume.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button