PoliticăUltima oră

Weber: ”Oltenia, regiunea cea mai afectată de scumpirea energiei! Florin Câțu, trezește-te!!! Distrugi viitorul unei națiuni!”

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a precizat, marți, într-o postare extrem de tranșantă la adresa Guvernului Cîțu, că întârzie, în mod inexplicabil, adoptarea legii consumatorului vulnerabil, în condițiile în care în România au avut loc cele mai mari scumpiri din UE, iar Oltenia este regiunea cu cel mai ridicat preț al energiei.
”Deși populația traversează una dintre cele mai negre perioade de după 1989, cu salarii reduse, pensii și alocații plafonate, lipsa locurilor de muncă, iar exemplele negative pot continua, acum, românii sunt puși în fața unor scumpiri fără precedent la energie. Conform datelor oficiale furnizate de Comisia Europeană, în România s-au produs cele mai mari scumpiri din UE.
Din cauza monopolului distribuitorilor, Oltenia este zona cu cel mai ridicat preț la energie, iar aceste scumpiri vor cântări greu în facturile gorjenilor.
Cîțu și gașca de la Palatul Victoria întârzie nepermis de mult adoptarea legii consumatorului vulnerabil, propusă de PSD, deși au recunoscut că este nevoie de ea pentru a salva cei 99% dintre românii care nu câștigă peste 3000 de euro pe lună. Florin Câțu, trezește-te!!! Distrugi viitorul unei națiuni!”, a scris liderul PSD Gorj.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button