EvenimentUltima oră

Ziua Informării Preventive organizată de ISU Gorj

Putem transforma superstițiile în prevenție și conștientizare!

Fiecare zi de marți care se suprapune cu data de 13 a lunii o transformăm în Ziua Informării Preventive!

Marți, 13 iulie 2021, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Lt.col. Dumitru Petrescu” al Județului Gorj va organiza și desfășura o serie de activități menite să familiarizeze cetățenii cu măsurile de prevenire a situațiilor de urgență, precum și cu regulile de comportare în cazul producerii unor situații de urgență.

Vom organiza puncte de informare preventive în incinta Shopping City Tg-Jiu, în comuna Polovragi, având în vedere că în perioada imediat următoare se va desfășoara Târgul „Nedeia de Sf.Ilie”, precum și în orașul Novaci, încercând astfel să venim în sprijinul cetățenilor cu măsuri și reguli de comportare în diferite situații de urgență.

Fiecare dintre noi avem un rol foarte important în prevenirea situațiilor de urgență, rol care se transfoarmă într-unul esențial atunci când suntem puși în fața gestionării unei situații de urgență, iar familiarizarea cu regulile pe care trebuie să le respectăm și comportamentul pe care trebuie să-l adoptăm atunci când se produce o situație de urgență, poate salva vieți.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button