Stil de viață

7 alimente care te ajută să arzi grăsimea de pe abdomen

Lipsa de mişcare şi bunătăţile de pe masă în zilele Învierii Domnului au făcut ravagii asupra corpului tău? Nu-i nimic, cu puţină ambiţie şi disciplină poţi ajunge la silueta de dinainte. Uite câteva alimente care te ajută să elimini grăsimea de pe abdomen, locul unde aceasta se depune cel mai repede.

  1. Merele ajută la arderea grăsimilor datorită conţinutului bogat în vitamina C, flavonoide şi betacaroten. Aşa că nu uitaţi: trebuie să consumaţi două sau trei mere zilnic pentru a avea o talie subţire. Pe lângă consumul unui măr la micul dejun, vă recomandăm să faceţi suc de mere acasă. De exemplu, sucul de mere cu sfeclă ar fi delicios la cină.
  2. Bananele au între 75 şi 130 de calorii şi sunt bogate în potasiu, calciu, magneziu şi vitamine. Acestea sunt ca o băutură izotonică în formă solidă – o sursă importantă de nutrienţi la care ar trebui să apelăm cel puţin o dată pe zi. Pe lângă faptul că stimulează arderea grăsimii abdominale, ele contribuie la îmbunătăţirea stării generale de sănătate. Bananele sunt bune pentru o gustare dimineaţa sau după-amiaza, deoarece sunt săţioase şi oferă vitaminele de care avem nevoie de-a lungul zilei.
  3. Ţelina nu ar trebui să lipsească din dieta zilnică, deoarece contribuie la scăderea în greutate în mod natural şi se poate combina de minune cu alte mâncăruri. Conţine multă vitamina C şi calciu, fiind un ajutor de nădejde în eliminarea grăsimii.
  4. Avocado conţine acid oleic (Omega 9), un acid gras care elimină sau întârzie senzaţia de foame. În plus, fibrele din compoziţia sa vă ajută să obţineţi un abdomen plat. Avocado elimină grăsimea şi contribuie la instalarea senzaţiei de saţietate, aceasta fiind una dintre cele mai apreciate calităţi, cu condiţia să nu abuzaţi.
  5. Un avocado pe zi este de ajuns. Îl puteţi adăuga în salate sau creme, aroma lui sănătoasă fiind irezistibilă.
    Fructele de mare sunt recomandate măcar de trei ori pe săptămână. Acestea conţin grăsimi monosaturate care previn acumularea altor grăsimi şi sunt foarte bune pentru sănătate, deoarece au un conţinut ridicat de Omega 3, vitamine şi minerale.
  6. Cireşele sunt bune pentru sistemul digestiv şi pentru inimă. Reduc colesterolul şi acidul uric, reglează metabolismul pentru a reduce pofta de mâncare şi menţin organismul sănătos, în parte datorită conţinutului ridicat de antioxidanţi.
  7. Roşiile sunt delicioase în salate şi sucuri, merg cu multe feluri de mâncare şi ne oferă un gust unic şi irezistibil. Roşiile reduc acumularea de lipide în sânge, ajută la detoxifierea organismului şi previn depunerea grăsimilor, scrie dozadesanatate.ro.
Sursă
click.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button