Ultima oră

7 infracțiuni rutiere depistate de polițiștii rutieri gorjeni

La data de 6 mai a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cărbunești au depistat, în trafic, un tânăr, de 28 ani, din comuna Vladimir, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 662 Vladimir, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 8 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu – Biroul Rutier au depistat, în trafic, un bărbat, de 44 ani, din comuna Bălănești, în timp ce conducea un autoturism pe pe strada Calea București din municipiul Târgu-Jiu, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat, în trafic, un bărbat, de 46 ani, din comuna Crasna, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 C strada Rânca, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

La data de 7 mai a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cărbunești au depistat, în trafic, un bărbat, de 32 ani, din comuna Crasna, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 66 Bumbești Jiu, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 8 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu – Biroul Rutier, au depistat, în trafic, un bărbat, de 46 ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Barajelor, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta avea dreptul de a conduce vehicule anulat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și având permisul de conducere anulat.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *