Dezvăluiri

A băgat un profesor de română în asistență la Evaluarea Națională la proba „limba și literatura română”, dar a rămas director adjunct la liceul Bustuchin!

Elena Popescu, directoarea adjuncta a Liceului Tehnologic Bustuchin, a rămas în funcție și sub conducerea liberală a IȘJ Gorj. Asta, deși, directoarea adjuncta a fost cercetată penal pentru fraudarea examenului de Evaluare Națională în 2014, dar a scăpat de dosar, după audieri, după un proces controversat și mărturii care îi erau potrivnice. Mai mult, Popescu ar fi gafat, iar și la Evaluarea din 2020 când, în calitate de președinte de comisie a acceptat drept supraveghetor un profesor de română la proba de ,,limba și literatura română”, lucru interzis de legislația în vigoare. Directoarea a uitat și să organizeze o probă de examen.

Elena Popescu a pus-o supraveghetor pe Georgiana Șoșoi, profesor de limba româna, la Evaluarea Națională, proba de limba română, fapt interzis de lege. Acest lucru se poate verifica pentru că examenul a fost filmat, iar profesoara a semnat documente în acest sens. Este ciudat că, această eroare nu a fost sesizată la ISJ Gorj, în ciuda faptului că acum șapte ani liceul a fost implicat într-un scandal imens în care s-au făcut acuzații de șpagă tot la Evaluare.
Liceul are un director nou în persoana lui Ion Până, numit politic în funcție, atât acesta cât și directoarea uitând să organizeze o probă la bac, pe timpul PDL.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *