Eveniment

A căzut de pe sanie și a intrat cu capul într-un stâlp, la Rânca! Tânărul a fost preluat inconștient!

În acest weekend la Rânca a avut loc un accident grav! Un tânăr a căzut de pe sanie și a intrat cu capul într-un stâlp. Acesta a rămas inconștient până la venirea echipajelor din cadrul Serviciului Salvamont Gorj.

„Acțiune în derulare a salvamontistilor din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru transportul unei persoane accidentata grav și care prezenta un traumatism cranian major și cu pierderea stării de conștientă mai multe minute.

Intervine echipa aflată în tura operativa în Baza de salvare și intervenție Salvamont Ranca.

Pacientului i-a fost acordat primul ajutor medical, a fost stabilizat și este transportat către spital cu o ambulanta Salvamont, dar care , din pricina necorelarii legislației specifice, nu poate să foloseasca mijloacele de semnalizare acustice si vizuale din dotare și să circule în regim prioritar pe drumurile publice în situații de urgență , cum este acest caz, în care secundele vor face diferența…

Este al treilea caz pe ziua de astăzi al salvamontistilor gorjeni, doua cazuri fiind transportate la spital cu ambulanta , al 95-lea caz din acest an si al 131-lea caz de la începutul acestui sezon de iarna” a fost publicat pe pagina Salvamont Gorj.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button