Eveniment

Gabriel, unul dintre frații Spătaru din Lupoaia, implicați în accidentul de la Glogova, se luptă pentru viață!


Gabriel Spătaru

Accident grav cu două victime, sâmbătă seara, pe raza localității Olteanu, sat Glogova. Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a căzut în gol de pe un pod. Se pare că șoferul, Gabriel Spătaru din Lupoaia, a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat căzând în gol. Localnicii din zonă au apelat la 112. La momentul în care au venit pompierii în autoturism erau două persoane încarcerate. Gabriel Spătaru și fratele sau, Narcis Spătaru.

Unul dintre tineri era în comă. Este vorba despre șoferul autoturismului, Gabriel Spătaru, despre care poliția a anunțat că avea permisul de conducere suspendat. Fratele mai mic, Narcis are coatele rupte și a fost transportat și spitalizat la unitatea medicală din Târgu Jiu. Șoferul, cu grave lovituri la cap, a fost spitalizat la Craiova.

Narcis Spătaru

Primarul comunei Cătunele, Florinel Țuilă, a confirmat că victimele sunt cei doi frați din Lupoaia. Acesta a menționat că este îngrijorat de starea unuia dintre pacienți, după ce a discutat cu personalul medical despre starea exacta a răniților.

De altfel, medicii din Craiova nu oferă garanții familiei Spătaru în legătură cu starea tânărului din Cătunele.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *