Ultima oră

A făcut accident și a abandonat motocilu lângă Termo Rovinari

La data de 23 iunie 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizaţi prin apel 112 de către un participant la trafic, cu privire la faptul că pe D.N. 66, în zona Termocentralei Rovinari, a avut loc un accidnet rutier.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, la o distanță de circa 500 de metri față de Termocentrala Rovinari, în afara părții carosabile, pe sensul de mers Târgu Jiu-Filiași, a fost identificat un motocilu, cu plăcuța numărului de înmatriculare ruptă din suport, fără a fi identificat conducătorul auto.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din comuna Drăguțești, care a declarat verbal faptul că el a condus motociclul, a rupt plăcuța cu numărul de înmatriculare și nu a suferit leziuni corporale.

În urma testării cu aparatul etilometru, a rezultat o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la Spitalul Orășenesc Rovinari, iar în prezența cadrelor medicale a refuzat recoltarea de probe biologice.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiuni de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *