Ultima oră

TEHOMIR: Bărbat din Mătăsari a intrat cu mașina într-o terasă doborându-i acoperișul peste un localnic

În dimineața zilei de 25 iunie 2024, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier în comuna Slivilești, sat Tehomir.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din Mătăsari, în timp ce conducea un autoturism pe DJ-673, din direcția localității Motru către Slivilești, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu stâlpii de susținere ai unei terase, aspect care a condus la căderea acoperișului acesteia peste un bărbat de 70 de ani care a suferit leziuni.

De asemenea, în urma accidentului a rezultat și rănirea a doi pasageri din autoturism (un bărbat în vârstă de 37 de ani și o femeie în vârstă de 42 de ani).

Toate cele trei persoane rănite au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *