Ultima oră

A fost inaugurat parcul de lângă Parcul Coloanei Infinitului

 

„Dragii mei,
1 Decembrie este sărbătoarea noastră, a tuturor românilor, și are o însemnătate aparte: reprezintă îndeplinirea unor idealuri la care am visat de veacuri. Nu sărbătorim doar un singur moment din istorie, ci amintim toate sacrificiile de care a fost nevoie ca să ajungem aici.
Am pregătit, la Târgu Jiu, o serie de surprize cu această ocazie specială, printre care și inaugurarea unui parc ce are ca scop punerea în valoare a Coloanei Infinitului, un eveniment la care au participat Valeriu Stoica și Irinel Stoica, reprezentanți ai Fundației Infinitul. Le mulțumim soților Stoica pentru implicarea în acest frumos proiect, un ajutor neprețuit oferit orașului nostru.
Este doar începutul simbolic al unei perioade în care vom inaugura împreună o serie de obiective de o importanță covârșitoare pentru municipiul Târgu Jiu. Se muncește mult și, în sfârșit, ne vom putea bucura de rezultatele muncii noastre din ultimii ani. Am stabilit împreună țintele pe care doream să le atingem, obiectivele pe care ni le doream înfăptuite. Nimic nu se face ușor. Dar, împreună, reușim să ducem municipiul Târgu Jiu acolo unde merită: în rândul celor mai dezvoltate localități din țară.
Este o zi a bucuriei, a speranței, a îndeplinirii celor mai arzătoare dorințe și vă așteptăm să o sărbătorim împreună, așa cum se cuvine.
La mulți ani, România!”, este mesajul postat de primarul Marcel Romanescu pe pagina sa de socializare.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *