Dezvăluiri

VIDEO. A fost stabilită cauza morții salariaților de la CEO! Ce spun medicii legiști!

Cauza morţii celor trei muncitori decedaţi în accidentul petrecut marţi în perimetrul Carierei Jilţ Sud este asfixia, conform reprezentanţilor Serviciului de Medicină Legală (SML) Gorj.
„Trupurile neînsufleţite au fost aduse încă din ziua accidentului la Serviciul de Medicină Legală (SML) Gorj. În cursul zilei de miercuri, medicul şef legist a efectuat necropsiile, concluzia sa fiind că decesele au avut ca şi cauză asfixia”, au transmis reprezentanții SML Gorj.

Un accident soldat cu decesul a trei persoane şi rănirea altor zece a avut loc, marţi, în perimetrul Carierei Jilţ Sud, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, situată pe raza localităţii Mătăsari. Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în jurul orei 13,30, un bărbat, de 51 de ani, angajat al unei societăţi comerciale, în timp ce conducea o autoutilitară în incinta Carierei Jilţ, în care erau transportaţi angajaţi ai carierei miniere, a pierdut controlul autovehiculului la trecerea peste un pod amenajat peste benzile transportoare, răsturnându-se la o diferenţă de circa trei metri de sol.

Salariații dau vina pe lipsa investițiilor și a faptului că sunt nevoiți să accepte să meargă cu mijloace de transport necorespunzătoare.

Conducerea CEO a admis că mașina în care se aflau nu erau autorizată pentru transportul de persoane, ci doar de marfă.

Sursa video: tvsud.ro

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *