Ultima oră

A lovit un alt bărbat după care s-a dezbrăcat arătându-și părțile intime. Totul s-a petrecut într-o localitate din Gorj!

La data de 24 august a.c, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 34 de ani, din comuna Vagiulești, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe,tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că la data de 23 august a.c., în timp ce se afla în terasa unei unități comerciale, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, bărbatul ar fi lovit un alt bărbat de 47 de ani, din aceeași localitate.

Ulterior, acesta și-ar fi îndepărtat articolele vestimentare, expunându-și părțile intime, fapt ce a creat indignare persoanelor prezente, tulburand astfel ordinea și liniștea publică.

Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului, sub supravegherea unității de parchet competente.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *