Ultima oră

A plătit o minoră de 13 ani pentru a întreține relații sexuale

Un bărbat de 58 de ani din judeţul Teleorman a fost arestat, după ce ar fi oferit bani unei minore de 13 ani pentru a întreţine raporturi sexuale cu ea.

,,La data de 19 septembrie a.c., politiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dobroteşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 58 de ani, din comuna Stejaru, judeţul Teleorman, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o minoră din aceeaşi localitate”, a transmis IPJ Teleorman.

În perioada decembrie 2022 – ianuarie 2023, bărbatul ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o minoră, de 13 ani la acea dată, oferindu-i bani.

,,Faţă de bărbat a fost dispusă măsura reţinerii, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roşiori de Vede. La data de 20 septembrie a.c., bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată, judecătorul de drepturi şi libertăţi dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile”, au mai transmis polițiștii.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *