Eveniment

Accident mortal în județul Olt! Mașina făcută pachet, doi gorjeni implicați


Evenimentul rutier a avut loc ieri și au fost implicate în acesta o autoutilitară și un autoturism, în ambele mașini aflându-se patru persoane, câte două în fiecare autovehicul. Autoutilitara era condusă de un tânăr din Târgu Jiu. La locul evenimentului au acționat echipaje din cadrul Gărzii Stoenești, Detașamentului Caracal și Detașamentului Slatina, dar și trei echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. Persoanele din autoturism, un bărbat de 78 de ani și o femeie de 73 de ani, ambii din municipiul București, nu au avut nici o șansă de scăpare în urma teribilului impact între cele două autovehicule.

„În accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară, în care se aflau patru persoane.
La sosirea primelor echipaje, cele două victime aflate în autoturism au fost găsite încarcerate, fiind extrase în scurt timp de echipajele de descarcerare. Pasagera aflată pe scaunul din dreapta-față, în vârstă de 73 ani, din București, a fost găsită în stop cardio-respirator și au fost începute imediat manevrele de resuscitare. Din păcate femeia a fost declarată decedată. Șoferul autoturismului, în vârstă de 78 de ani, tot din București, a fost găsit decedat, cu leziuni incompatibile cu viața”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.
La Centrul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal Caracal a fost transportat șoferul autoutilitarei, în vârstă de 23 de ani, politraumatizat prin accident rutier.

Cea de-a patra victimă, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a fost asistat la fața locului și a refuzat transportul la spital.
„Din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autovehicule, respectiv o autoutilitară, condusă de un tânăr, de 23 de ani, în care se mai afla și un bărbat, de 47 de ani, ambii din municipiul Târgu-Jiu și un autoturism, condus de un bărbat, de 78 de ani, în care se mai afla și o femeie, de 73 de ani, ambii din municipiul București.
În urma evenimentului rutier, cele două persoane din autoturism au decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Ionuț Vasiloaica.
Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Foarte multe,chiar exagerat este nr.accidentelor in care sint implicati conducatori auto din Gorj ! Acest fapt arata nivelul si profesionalismul celor ce detin scoli de soferi si a celor ce verifica si sint resposabili legal ptr. acordarea dreptului de a putea conduce pe drumurile publice ! Nimic nou,traiasca PCRul in frunte cu dottore si analfabetii existenti la conducearea acestei asa zisa tara ! Urmariti modul in care acestia traiesc ,conduc ,parcheaza ,tinuta spune totul despre ,,el,, !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button