Ultima oră

Accident produs din vina unui șofer septuagenar. Un bărbat de 36 de ani a murit

Un bărbat a murit, marţi, după ce două autoturisme au intrat în coliziune pe DN 65, în localitatea argeşeană Lunca Corbului.

„Din verificările preliminare s-a stabilit că un bărbat de 73 de ani, din Slatina, judeţul Olt, care conducea un autoturism din direcţia Slatina spre Piteşti, în curbă la dreapta, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sensul opus, condus de un bărbat de 36 de ani, din Călineşti, judeţul Argeş. În urma impactului, al doilea autovehicul a fost proiectat în afara părţii carosabile”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Accidentul s-a soldat cu decesul bărbatului de 36 de ani, precum şi cu rănirea celuilalt şofer, de 73 de ani. Acesta din urmă a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat că nu consumase alcool, apoi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

IPJ Argeş precizează că circulaţia pe DN 65, între Piteşti şi Slatina, a fost blocată în urma accidentului, fiind reluată după finalizarea intervenţiei echipelor de salvare şi a cercetării la faţa locului.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *