Ultima oră

Adolescentă de 16 ani găsită tăiată pe mâini la subsolul unui fost spital

O adolescentă de 16 ani din Târgovişte a fost găsită de poliţişti în subsolul unui fost spital, unde îşi provocase tăieturi pe braţe. Autorităţile fuseseră alertate de mama fetei, după ce aceasta a plecat de acasă cu intenţia de a-şi face rău. Ea a fost preluată de un echipaj de la Ambulanţă, pentru îngrijiri medicale.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a anunţat, vineri, că poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgovişte au fost sesizaţi, joi, prin SNUAU 112 de către o femeie cu privire la faptul că fiica acesteia, în vârstă de 16 ani, a plecat de acasă având intenţia de a-şi face rău. Ca urmare, a fost constituită o echipă mixtă formată din poliţişti de la ordine publică şi investigaţii criminale pentru efectuarea unor activităţi specifice în vederea găsirii fetei.
”La aproximativ o oră de la momentul sesizării, poliţiştii au descoperit-o pe minoră în subsolul unui fost spital de boli infecţioase din municipiul Târgovişte, aceasta având răni de tăiere autoproduse la nivelul antebraţelor. Minora a fost preluată de un echipaj de ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis sursa citată.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *