Dezvăluiri

Afacerist gorjean, acuzat de fosta iubită că a intrat peste ea în casă, a lovit-o și i-a luat telefonul!

Omul de afaceri Ovidiu Dediu, în vârstă de 44 de ani, din Tg-Jiu, este acuzat de fosta iubită că a pătruns în locuința sa și, pe fondul geloziei, a bătut-o și i-a luat telefonul. Episodul violent a avut loc la finele săptămânii trecute, iar femeia spune că de o săptămână a decis să pună capăt relației pe care o avea de patru ani cu afaceristul și acuză că din cauza comportamentului agresiv al acestuia ar fi pierdut o sarcină. Tânăra a depus plângere la Poliția Orașului Horezu împotriva lui Ovidiu Dediu și a cerut judecătorilor emiterea unui ordin de protecție împotriva acestuia, numai că magistrații au respins acțiunea, considerând că nu-i este pusă în pericol viaţa, integritatea fizică sau psihică ori libertatea.

Loredana Maria Bogorodea, în vârstă de 30 de ani, din orașul Horezu este într-o situație disperată, după ce fostul iubit, Ovidiu Dediu, cunoscut în Gorj pentru afacerea sa în domeniul confecțiilor metalice, a amenințat-o și, ulterior, a intrat în locuința sa și a lovit-o.

Tânăra spune că s-a trezit cu fostul iubit în casă, sâmbătă, în jurul orelor 17,00 și, în urma unei dispute generată de intenția femeii de încheia relația cu acesta, afaceristul a lovit-o în cap și i-a luat telefonul mobil.

”În urma comportamentului agresiv al său, am pierdut o sarcină, iar el mai avea o relație cu o altă femeie, cu care are o fetiță de 6 ani, și mă obliga să accept situația. De aproximativ o săptămână, am hotărât să pun capăt acestei relații. Vineri seara m-a amenințat, la telefon, că vine și mă omoară, iar sâmbătă a și venit. Nu acceptă ideea că nu-l mai vreau”, a declarat femeia.

Loredana Bodorogea spune că, după ce a fost agresată fizic, a reușit să scape și a mers chiar atunci la Poliția Horezu.

”Am fost lovită în cap și apoi mi-a luat telefonul. Am fugit direct la poliție și am depus plângere împotriva sa. Am plângere penală la Poliția Horezu. Am fost și la spitalul din Horezu, iar de acolo m-au trimis la Râmnicu Vâlcea la medicină legală pentru certificat. Azi (luni –n.r.) m-am prezentat și au zis ca sunt la sfârșit de program și să revin mâine”, a adăugat femeia.

De teamă că episodul s-ar putea repeta, Loredana Bogorodea a cerut, luni, instanței de judecată să emită un ordin de protecție împotriva afaceristului Ovidiu Dediu, însă Judecătoria Horezu a respins, miercuri, acțiunea.

”Soluție instanței de respingere a ordinului de protecție încurajează astfel de fapte! Nu am nicio garanție că un alt episoade similar nu va mai avea loc”, a afirmat tânăra.

Trebuie spus că, pe baza evaluării situației de fapt, polițiștii sesizați de Loredana Bogorodea, la scurt timp după ce a fost agresată fizic, puteau emite ordin de protecție provizoriu, însă mai presus de lege a fost cuvântul agresorului care le-a spus că va rezolva el și fosta sa iubită problema apărută în cuplu.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *