Actualitate

Ai auzit vreodată de conceptul pariurilor asortate?

Dacă ați auzit de pariurile combinate, probabil că știți deja despre ce este vorba: o metodă de a paria fără a fi nevoie să vă asumați riscurile asociate cu pariurile sportive convenționale. Oamenii au făcut o mulțime de bani cu această strategie, care are potențialul de a fi profitabilă.

Pentru a practica pariurile combinate, un utilizator trebuie să aibă un cont la două sau mai multe case de pariuri, dintre care cel puțin una trebuie să ofere utilizatorului un pariu gratuit. Dacă nu ești pasionat de pariurile sportive poți să beneficiezi de gratuitate și la păcănele gratis. Valoarea pariului gratuit este păstrată indiferent de ceea ce se întâmplă, deoarece celelalte case de pariuri sunt utilizate pentru a acoperi toate rezultatele potențiale atunci când este plasat pariul gratuit.

Un pariu asortat, la modul cel mai elementar, presupune plasarea pariului opus la o casă de pariuri, în timp ce se plasează pariul back bet folosind pariul gratuit la o casă de pariuri. Pariurile sunt plasate la multe case de pariuri în forme mai sofisticate pentru a evita comisioanele asociate cu utilizarea unei burse.

Dar pariurile combinate pot merge prost și, dacă da, care sunt consecințele? Vom analiza riscurile posibile ale pariurilor combinate.

Lay, Back și strategia de asortare

A face un pariu Back pe un anumit rezultat înseamnă a paria pe faptul că acesta se va întâmpla. Un astfel de pariu de susținere poate fi: „Pariez că Anglia va câștiga”. Câștigați pariul și câștigurile dacă se adeverește.

Un pariu „lay” este un pariu care se face în opoziție cu un rezultat anticipat. Un pariu „lay” poate fi: „Pariez că Anglia nu va câștiga”. Câștigați pariul dacă nu reușesc să câștige sau dacă fac egalitate. Un pariu „lay” poate fi făcut doar prin intermediul unei burse de pariuri precum Betfair.

Pariând împotriva propriei persoane la aceeași cotă (un proces cunoscut sub numele de „lay”) la o casă de pariuri, pariurile combinate elimină riscul asociat cu pariul „back” la casele de pariuri online. Cu alte cuvinte, vă ” echivalați” pariul.

Cum funcționează de fapt aceste pariuri combinate

 

De obicei, casele de pariuri includ clauze care prevăd că, pentru a fi eligibil pentru pariul gratuit, clienții trebuie să plaseze mai întâi un pariu folosind propriile fonduri. Pentru aceasta, se pune un pariu pe anumite rezultate la casa de pariuri și se plasează un al doilea pariu la bursa de pariuri pe faptul că același rezultat nu se va întâmpla.

În cazul în care rezultatul nu se materializează, cum ar fi dacă o echipă pierde, acesta din urmă este necesar pentru a compensa eventualele pierderi. Procedura identică se repetă odată ce pariul gratuit a fost calificat, cu deosebirea că se utilizează un pariu gratuit. Deoarece pariul a fost plasat gratuit, se va obține întotdeauna un profit, indiferent de rezultat.

În timp ce pariurile combinate sunt într-adevăr un mod lipsit de riscuri de a paria pe sport și de a câștiga bani din acest lucru, acestea pot merge prost chiar și cu cea mai mică greșeală. Care sunt aceste greșeli sau pași greșiți care pot face ca această strategie de pariere să se prăbușească?

Plasarea pariului Lay fără o planificare prealabilă

Atunci când plasați pariuri combinate, trebuie să vă amintiți întotdeauna că pariul back este întotdeauna primul pariu pe care îl plasați. Acest lucru se datorează faptului că pariul dvs. back bet, care a servit drept bază pentru pariul combinat, prezintă un risc mai mic de pierdere.

În plus, plasarea pariului lay mai întâi vă expune la un risc semnificativ, deoarece există multe motive pentru care un pariu back cu casa de pariuri nu se va realiza, inclusiv posibilitatea ca contul dvs. să fie restricționat, ca agentul de pariuri să nu mai accepte brusc pariuri pe meci sau ca pariul dvs. să eșueze din cauza oricărei alte potențiale probleme tehnice.

Nu sunteți eligibil pentru bonusurile de la casa de pariuri

 

Rețineți că metoda pariurilor combinate depinde de primirea pariurilor gratuite sau a creditelor gratuite. A paria împotriva propriei persoane este doar o pierdere de timp și de bani fără aceste bonusuri.

Dacă nu aveți deja un cont, majoritatea cazinourilor oferă jucătorilor noi un bonus de bun venit, ceea ce este fantastic. În caz contrar, cazinourile online vă vor recompensa cu pariuri gratuite suplimentare pe măsură ce pariați mai mulți bani pe platforma lor.

A permite ca bonusul gratuit să zăbovească în contul tău nefolosit până când expiră este o altă modalitate de a irosi șansa de a-l folosi.

Capcana jocurilor de noroc în care poți cădea

Este posibil ca multe persoane să nu considere pariurile combinate ca fiind un tip de joc de noroc. Deși, din punct de vedere tehnic, plasați un pariu pentru un pronostic, pariurile combinate diferă de jocurile de noroc prin faptul că elimină elementul de risc.

Cu toate acestea, este extrem de probabil să fiți convins să treceți cu adevărat la pariurile sportive tradiționale, având în vedere suma de bani pe care o puteți câștiga prin intermediul pariurilor asortate. Odată ce începeți să pariați în mod activ, vă expuneți la pericolele enorme implicate. Nu este neapărat negativ, dar înfrânge complet scopul de a începe pariurile asortate în primul rând.

Treceți în revistă termenii și condițiile unui bonus de pariuri sportive.

Câte persoane citesc de fapt termenii și condițiile? Este rezonabil să concluzionăm că, practic, toată lumea selectează pur și simplu „de acord” atunci când i se prezintă T&C pentru orice activitate online. În timp ce acest lucru este adesea OK pentru majoritatea lucrurilor, când vine vorba de bonusurile de la casele de pariuri sportive, poate merita să vă pierdeți timpul pentru a citi cu adevărat regulile.

 

Cele mai multe case de pariuri sportive ascund informațiile cruciale în scrisul cu litere mici din condițiile lor, inclusiv pariurile eligibile, cerințele de pariere și alte restricții și limite care se aplică oricăror pariuri gratuite sau credite pe care vi le-ar oferi.

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *