Ultima oră

Al nouălea caz de coronavirus în România, confirmat în Hunedoara

A fost confirmat un nou caz pozitiv în urma testului pentru Coronavirus (COVID-19): un bărbat de 40 de ani din Hunedoara.

Persoana se afla în izolare la domiciliu din 26 februarie, întrucât a revenit în țară din Italia (Bergamo). În cursul zilei de ieri i-au fost recoltate probe, după ce bărbatul a manifestat febră.

Bărbatul va fi internat la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara și a fost declanșată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor persoanelor cu care s-a aflat în contact.

Cel de-al 8-lea caz de infectare cu coronavirus a fost anunțat tot vineri, în județul Olt. Este vorba despre un bărbat de 51 de ani care a intrat în contact cu cazul de la Suceava, călătorind cu acelaşi autocar care venea din Italia. El va fi internat la Craiova.

Iniţial, autorităţile anunţaseră că este vorba despre o femeie. Ulterior, a fost transmisă următoarea rectificare:

Este vorba de un bărbat de 51 ani, din Olt, care a călătorit din Italia în același autocar cu bărbatul de 71 de ani din Suceava, fiind contact direct al acestuia.

Bărbatul nu prezintă simptome specifice, se afla în izolare la domiciliu din 29 februarie a.c. și va fi internat la Spitalul de boli infecțioase din Craiova.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *