Dezvăluiri

ALERTĂ!!! Gorjean confirmat cu CORONAVIRUS! Se afla deja într-un centru de carantină!

Cel de-al treilea caz de coronavirus în Gorj este un bărbat de 58 de ani al cărui rezultat, în urma testării, a ieșit pozitiv. Bărbatul se afla într-un centru de carantinare din județ și, cel mai probabil, a contactat boala de la femeia venită din zona roșie a Italiei la Aninoasa, fără să anunțe autoritățile sau să intre în autoizolare.

Opt persoane au fost luate, luni seara, de echipajele ISU și introduse în carantină, după ce au intrat în contact cu o femeie suspectă de coronavirus, venită din zona roșie a Italiei, iar doi copii au fost lăsați în izolare la domiciliu.

Femeia intrată în țară pe 12 martie a.c. nu a anunțat autoritățile sau să intre în autoizolare, cetățenii fiind cei care l-au pus în temă pe primarul comunei.

Trebuie spus că femeia s-a plimbat în voie, timp de patru zile, prin mai multe locuri. ”Din câte am înțeles este suspectă de coronavirus, de aceea a fost luată atât ea, cât și cele 7 persoane, contacte directe ale ei. Copiii bărbatului cu care este femeia se pare că rămân izolați la domiciliu. Vreau să vă spun că s-a plimbat cu acesta prin toată comuna, prin Târgu-Jiu, a fost în mai multe locații, inclusiv la mall. Multe nu știu nici eu că s-a mers pe repede înainte cu cei de la DSP”, declara luni seara primarul comunei Aninoasa, Ilie Pietroi.

Acum, bărbatul care a însoțit-o pe acesta, al cărui test a ieșit pozitiv, va fi internat în secția de Boli Infecțioase a spitalului din Craiova.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *