Ultima oră

Alertă pe litoral! Un tânăr a fost găsit mort în subsolul unui restaurant

Este alertă pe litoral după ce un tânăr a fost găsit mort în subsolul unui restaurant din stațiunea Năvodari. Încă nu se cunosc împrejurările în care a decedat băiatul de 17 ani.

Joi, 23 iulie, în jurul orei 17.50, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari au fost sesizaţi, prin apel 112, despre faptul că un tânăr de 17 ani, din judeţul Botoşani, a fost găsit inconştient într-o anexă de la subsolul unui restaurant din Năvodari.

În urma efectuării protocolului de resuscitare, medicii au declarat decesul acestuia.

Alertă pe litoral! Un tânăr a fost găsit mort în subsolul unui restaurant
„Conform primelor cercetări, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Năvodari au stabilit că tânărul era angajat al restaurantului în cauză, iar pe corpul, trunchiul ori membrele acestuia nu au fost identificate urme vizibile de violenţă”, transmite IPJ Constanţa.

La faţa locului, s-au deplasat şi poliţişti ai Serviciului Arme Exploziv si Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Constanţa, care efectuează cercetări cu privire la stabilirea substanţelor dintr-un puţ care se afla în încăperea din subsolul imobilului.De asemenea, este şi un echipaj CBRN de la IJSU, pentru a stabili dacă sunt eventuale substanţe.

Pentru că a fost găsit mort la locul de muncă, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa urmează să deschidă un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă şi neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă”, se mai arată în comunicatul Poliţiei.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button