SportUltima oră

Alin Buleică și-a reziliat contractul cu Viitorul Pandurii: “Nu ne-am mai înțeles în ultimul timp și am decis să plec”

Dacă în vară își prelungea contractul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu pe încă două sezoane și anunța că vrea să lupte pentru promovarea în Liga 1, fundașul dreapta Alin Buleică (30 de ani) a decis astăzi, 18 noiembrie, să rezilieze înțelegerea cu echipa gorjeană, cu trei etape înainte de pauza de iarnă.

Lipsa rezultatelor a fost, conform spuselor jucătorului, principalul motiv care a dus la despărțirea dintre cele două părți, dar au existat discuții și în privința restantelor salariale.

Alin Buleică și-a reziliat contractul cu Viitorul Pandurii: ”Au fost unele reproșuri”

După 13 etape, Viitorul Pandurii se află doar pe locul 14 în Liga 2, cu trei victorii, cinci remize și cinci înfrângeri, fiind la 11 puncte de play-off și la cinci de retrogradare. Sâmbătă, gorjenii joacă la Dunărea Călărași, una dintre cele două echipe din eșalonul secund care n-a cunoscut gustul victoriei în acest sezon. Dacă Dunărea se poate lăuda cu trei remize, “lanterna roșie” Dacia Unirea Brăila are doar două puncte.

”Nu ne-am mai înțeles în ultimul timp, așa cum se întâmplă în fotbal, de la bani, de la rezultatele, ca peste tot. Decât să mai stau și să ajungem să nu ne mai vorbim, am decis că e mai bine să plec. A fost decizia mea! După unele probleme din cadrul echipei, am cerut rezilierea. Nu ne-am certat, discuția a fost liniștită. Pot spune că ne-am despărțit pe care amiabilă și am rămas în relații bune, zic eu, cu patronul echipei. E adevărat că au fost și unele reproșuri legate de rezultate, probabil (n.r. – Nicolae Sarcină) avea alte așteptări, dar, după schimbările masive produse în vară la nivelul lotului, era foarte greu. Domnul Sarcină e un om care pune suflet, face fotbal din banii lui și încearcă să învețe să prindă fenomenul, așa că îi urez baftă în continuare, atât lui, cât și echipei”, a declarat Alin Buleică, pentru Liga2.ro.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button