Dezvăluiri

ANONIMII lui Romanescu! Lista PNL pentru Consiliul Local Tg-Jiu, o RUȘINE!

Lista propusă de primarul Marcel Romanescu, președintele organizației locale Tg-Jiu a PNL, pentru Consiliul Local și validată de organismele de conducere ale liberalilor, pare mai degrabă o sfidare la adresa târgujienilor. Dintre cele 21 de persoane care-și doresc un post de ales local, maximum două au un CV și o oarecare notorietate, în rest, lista conține nume ale unor iluștri necunoscuți, care fac parte din hoardele de postaci ale primarului. Romanescu a declarat, în repetate rânduri, că își dorește un număr mai mare de consilieri în legislativul local, însă cu anonimii pe care i-a plasat în primele zece poziții este greu de crezut că își poate consolida o majoritate în viitorul Consiliu Local.

Primul loc pe lista liberalilor pentru Consiliul Local Tg-Jiu este ocupat chiar de edilul în exercițiu, Marcel Romanescu.

Omul clasat pe poziția a doua este Bogdan Bejinaru, secretarul general al PNL Tg-Jiu, un personaj fără CV, dar pe care primarul Romanescu vrea să-l aburce într-un fotoliu de viceprimar.

Bejinaru este angajat al CE Oltenia și coordonează activitatea de situații de urgență de la Cariera Jilț Nord, iar în trecut a administrat firma de gospodărire comunală de la Mătăsari, Goscomloc SA, radiată în decembrie 2007, iar ulterior un SRL cu activitate în transporturi Harmony Construct, radiat din decembrie 2013. La începutul acestui an, omul lui Romanescu a primit o sinecură, în Consiliul de Administrație al Minprest Serv SA, iar mandatul său se încheie la jumătatea acestei luni.

Eugen Nodea, profesor de informatică la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu”, ocupă locul al treilea pe lista lui Romanescu. Performanțele profesionale ale acestuia sunt de necontestat, mai mulți elevi ai săi fiind premiați la concursuri internaționale de profil și admiși la universități de prestigiu din lume. Profesorul Nodea este unul din cele două exemple care fac notă discordantă pe lista celebrilor anonimi girați de actualul primar.

Ion Slivilescu, anonim desăvârșit, fără CV, în topul postacilor primarului, dar și în cel al preferaților acestuia, a fost plasat pe locul patru. Slivilescu activează în mediul privat, dar a ajuns, pentru câteva luni, angajat la cabinetul lui Romanescu, însă n-a justificat pentru ce a încasat salariu din bani publici.

Dan Ilieș, șeful Secției de Handbal a CSM Tg-Jiu, ocupă și el o poziție eligibilă pe lista lui Romanescu, locul cinci. Ilieș este cunoscut pentru activitatea sa sportive și, alături de profesorul Nodea, sunt singurele persoane cu CV și o oarecare notorietate, plasate pe lista PNL pentru Consiliul Local Tg-Jiu.

Poziția a șasea este ocupată de Daniela Vulpe, singurul consilier local liberal, din actualul mandat, care se mai regăsește pe lista lui Romanescu. Aceasta nu s-a remarcat cu nimic în timpul mandatului de ales local, cu excepția faptului că a fost unul din cei mai loiali susținători ai primarului în Consiliul Local. Trebuie spus că Daniela Vulpe a fost, până în urmă cu câteva luni, profesor la Școala Gimnazială ”C-tin Brâncuși” din Tg-Jiu și, în același timp, director la Școala Gimnazială Stănești (?!). În schimbul obedienței sale față primarul Romanescu a primit funcția de inspector școlar managementul dezvoltării resursei umane, în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

Locul șapte e ocupat de Claudiu Fiu, vicepreședinte al AJVPS Gorj, mai exact, șeful pescarilor din județ, remarcat ca fiind un susținător fervent al primarului Romanescu. Acesta a scris pe o rețea de socializare că n-a mai făcut politică și a decis să se implice pentru că rezonează cu echipa lui Romanescu ”pe zona de proiecte” (?!).

Gabriela Stoichițoiu, aflată pe locul opt pe lista lui Romanescu, se prezintă ca fiind director la o firmă de produse cosmetic. Și cam atât!

Pe locul nouă a fost plasat Constantin Semen, președintele unei asociații de proprietari din Tg-Jiu și pe poziția a zecea, cvasinecunoscutul Daniel Tăloi.

N.A. Am considerat că nu este necesar să le publicăm fotografiile celor girați de Marcel Romanescu, pentru că, oricum, nu-i cunoaște nimeni.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button