Ultima oră

Bărbat infectat cu COVID-19, găsit la grătar cu două familii, în Sinaia

Un bărbat din Giurgiu, infectat cu COVID-19, izolat la domiciliu după ce a refuzat să fie internat în spital, a fost găsit, astăzi, la grătar alături de alte două familii, în Sinaia.

Infectat și testat pozitiv cu coronavirus, bărbatul din județul Giurgiu a refuzat să fie internat în spital și a acceptat să rămână izolat la domiciliu.

Totuși, astăzi, el a fost prins de jandarmi în timp ce făcea grătar în Sinaia, alături de alte două familii.

„Jandarmii prahoveni au fost alături de cetăţenii care au ascultat, respectat şi înţeles recomandările fără a avea nemulţumiri, iar unde s-a impus s-au luat măsurile legale de sancţionare.

Totuşi, în data de 2 august, numitul M.M.M. din judeţul Giurgiu, turist aflat la cota 1000 Sinaia, unde desfăşura activităţi de picnic cu alte doua familii într-o zonă care nu era special amenajată, a fost depistat, în urma verificărilor, că figura testat pozitiv COVID-19, cu refuzul internării în unitate spitalicească, având măsura izolării la domiciliu în judeţul Giurgiu.

S-a impus informarea autorităţilor competente şi întocmirea procesului verbal de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor epidemiologice”, a anunţat IJJ Prahova.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close