Dezvăluiri

Antreprenoare de succes din Târgu Jiu desemnată PREȘEDINTE PADIR Gorj!

În urmă cu 13 ani a deschis primul salon de înfrumusețare în dermopigmentare devenind un nume cunoscut și un antreprenor de succes în Târgu Jiu. Elly Surcel a fost desemnată de curând președinte al PADIR filiala Gorj ( Patronatul Antreprenorilor Din Industria Înfrumusețării Din România, singura organizație de tip patronal, din Romania, dedicată industriei înfrumusețării.

„La început de an dorim să vă prezintăm oamenii valoroși care ne reprezintă interesele la nivel local. Dacă dorești să-l cunoști pe cel alături de care poți ajuta la rezolvarea problemelor cu care se confruntă industria înfrumusețării la nivel local, te invităm să urmărești postările noastre viitoare dedicate prezentării acestora.

Astăzi aducem în prim plan activitatea Sucursalei Gorj și îi mulțumim doamnei Elly Surcel în calitate de președinte pentru implicarea în proiectele PADIR.

Expert dermopigmentist și master trainer în cadrul propriei academii ELL’S ART ACADEMY, doamna Elly Surcel și-a început activitatea profesională în domeniul înfrumusețării în anul 2003.
În urmă cu 13 ani a deschis primul salon de înfrumusețare devenind un nume cunoscut și un antreprenor de succes într-un timp foarte scurt. Din dorința de a înțelege atât nevoile clientelor cât și nevoile angajaților, doamna Elly Surcel a urmat cursuri acreditate în toate ramurile ce țin de industria înfrumusețării specializându-se în meserii precum cele de frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist, make-up artist, însă meseria de bază a rămas cea de cosmetician.
În urmă cu 7 ani a ales să se specializeze în arta machiajului semipermanent și a urmat cursurile de profil în cadrul unor academii foarte cunoscute, zeci de cursuri de perfecționare cu traineri de top, renumiți atât în țară cât și în străinătate, a participat la numeroase conferințe naționale și internaționale.
Experiența profesională pe care a acumulat-o i-au deschis nenumărate perspective in domeniul înfrumusețării. Pentru o perioadă de 2 ani a lucrat pe post de expert dermopigmentist în cadrul unui salon renumit din București.
Ambiția , perseverența, corectitudinea , curajul și abilitatea de a se reinventa sunt calități care o reprezintă” se arată pe site-ul oficial PADIR.

Alături de Elly Surcel și Janyn Condoiu, hair stylist din Târgu Jiu și una dintre cele mai cunoscute patroane de salon de înfrumusețare din oraș a primit premiul pentru performanță în industria înfrumusețării.
„Mulțumesc Corina Munteanu -președinte PADIR (PATRONATUL ANTREPRENORILOR DIN INDUSTRIA ÎNFRUMUSEȚĂRII DIN ROMANIA )pentru încrederea acordată !
Felicitări ! Janyn Condoiu – PREMIUL PENTRU PERFORMANȚĂ IN INDUSTRIA ÎNFRUMUSEȚĂRII
Felicitări! Laura Mutu – PREMIUL PENTRU INOVAȚIE IN DOMENIUL BEAUTY.
Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături , mulțumesc tuturor celor care îmi apreciază munca și efortul, dar și simțul estetic” este mesajul postat de Elly Surcel pe contul personal de Facebook.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *