Ultima oră

Anunțul jandarmilor gorjeni pentru acest weekend

În ziua de 17 octombrie 2020, între orele 1100-1300 jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Tudor Vladimirescu” Gorj vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării meciului de fotbal disputat între echipele ACS VIITORUL PANDURII TÂRGU JIU și ACS ASU POLI TIMIŞOARA, din cadrul campionatului Ligii a II-a.
În conformitate cu actele normative incidente în perioada stării de alertă, partida de fotbal în incinta arenei sportive se desfăşoară fără spectatori.

Jandarmii gorjeni vor acţiona pentru asigurarea ordinii publice în zona apropiată şi imediată a stadionului din municipiul Târgu Jiu, în scopul prevenirii oricăror incidente care ar putea să afecteze climatul de ordine şi siguranţă, vor relaţiona cu organizatorul meciului de fotbal înaintea, pe timpul şi după finalizarea partidei.
În atenţia jandarmilor gorjeni va fi şi modul în care sunt respectate măsurile de protecţie individuale şi de distanțare socială pentru prevenirea răspândirii pandemiei de COVID -19.
Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare!

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close