Ultima oră

Aparatură ultramodernă achiziționată de Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu!

Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu a organizat în ultimele trei luni mai multe licitații și a achiziționat aparatură medicală performantă și șapte tărgi hidraulice. Din fondurile proprii ale SJU Târgu-Jiu au fost achiziționate cinci aparate EKG performante, în valoare totală de 119.600 lei. Acestea au fost deja distribuite Secțiilor Cardiologie, Gastroenetrologie, Boli Infecțioase, Medicină Internă II (Clădirea de pe strada Tudor Vladimirescu) și Camerei de gardă de la Spitalul 700.
Pentru Secția de Urologie a fost achiziționat un ureteroscop în valoare de aproximativ 44 mii lei, iar pentru pacienții oncologici a fost cumpărat un cabinet preparare citostatice în valoare de 61.500 lei. Achiziția a două aparate de hemodiafiltrare pentru hemodializă (în valoare de 136.000 lei) este o altă investiție importantă care trebuie amintită.
De asemenea, au fost cumpărate șapte tărgi hidraulice în valoare totală de 103.300 lei, care au fost distribuite Secțiilor Boli Infecțioase, Medicină Internă I, Neurologie, Camerei de gardă (Spitalul 700) și Blocului Operator (clădirea de pe strada Tudor Vladimirescu-aici au ajuns două bucăți).
În ultimele trei luni, la SJU Târgu-Jiu au mai ajuns, tot prin achiziție din fonduri proprii, șase nebulizatoare pentru dezinfecția microaeroflorei și suprafețelor, care au fost distribuite secțiilor Dermatologie, Endocrinologie, Balneologie, Boli Infecțioase, Ambulatoriului și Serviciului SPIIAM. Cele șase nebulizatoare au costat aproximativ 78.600 lei.
Sunt în curs de achiziție și alte echipamente medicale, fiind organizate mai multe licitații în acest sens.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button