Actualitate

Apel pentru evitarea aglomerației la centrul de vaccinare din Târgu Jiu

La centrul de vaccinare cu trei fluxuri de la Stadionul Târgu Jiu este aglomerație de câteva zile. Șefii DSP Gorj fac apel ca gorjenii să meargă și la centrele din județ.
Un număr de 11 centre de vaccinare sunt acum disponibile la nivelul județului Gorj. Gorjenii se înghesuie însă la centrul din Târgu Jiu. Au fost până la un moment dat 9 centre de vaccinare, iar numărul acestora a fost suplimentat cu încă două. În prezent sunt disponibile următoarele centre de vaccinare:
Stadionul Municipal cu trei fluxuri, Baza sportivă Școala Poiana Turburea, Casa de Cultură Tismana, Sala de sport Bălești, Școala numărul 1 Motru(Catolică), Sala de Sport Rovinari, Sala de Sport Liceul Novaci, Sala de Sport Bumbești-Jiu, Clubul pensionarilor Cărbunești, cu programul 08,00 – 20,00; Căminul cultural Bâlteni, Căminul cultural Stoina 14,00 – 20,00 de luni până vineri și 08,00 – 14,00 sâmbătă și duminică.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. M-am plimbat aseara pe langa stadion cu copii. In „centrul de vaccinare cu trei fluxuri” erau 2 asistente plictisite rau de tot si o persoana vorbea cu o a treia asistenta la o masa in interior (probabil o cunostinta a trecut pe acolo sa mai stea de vorba). Nu mai dezinformati lumea. (imi pare rau ca nu am facut si o fotografie acolo ): )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button