Ultima oră

Arestat după ce a amenințat cu un pistol casiera unei săli de jocuri de noroc

Un bărbat în vârstă de 26 de ani a fost arestat preventiv după ce a ameninţat-o cu un pistol pe angajata unei săli de jocuri de noroc din Craiova pentru a-I da banii din încasări. Femeia a reuşit să fugă, iar bărbatul a plecat fără niciun ban.

Acesta este bănuit de tentativă de tâlhărie calificată, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi conducerea unui vehicul fără permis.
„La data de 7 septembrie, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de o tânără de 25 de ani, din comuna Pleniţa, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la serviciu, în incinta unei săli de jocuri, din Craiova, ar fi fost ameninţată cu un pistol de un bărbat, care avea faţa acoperită, fiindu-i solicitaţi banii obţinuţi din încasări”, se arată în comunicat.
Poliţiştii au reuşit identificarea unui tânăr de 26 de ani din comuna Ţuglui, el fiind principalul suspect de comiterea faptei. Anchetatorii au stabilit că în noaptea de 6/7 septembrie, bărbatul respectiv a condus un autoturism până în apropierea sălii de jocuri, a pătruns în incintă având faţa acoperită cu o mască şi purtând mănuşi chirurgicale şi a ameninţat-o cu un pistol pe angajată, solicitându-i să predea sumele de bani obţinute din încasări, dar angajata a refuzat, reuşind să iasă din locaţie, motiv ce l-a determinat pe tânăr să părăsească incinta, fără a intra în posesia vreunei sume de bani.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button