SportUltima oră

Argentinianul Paulo Dybala are coronavirus, la fel și iubita lui

După Matuidi și Rugani, un alt star al lui Juventus Torino, Paolo Dybala a fost depistat cu coronavirus. Drept dovadă, pe 21 martie, jucătorul argentinian, alături de partenera sa, Oriana Sabatinbi, au postat o fotografie alături de un text în care confirma faptul că au fost diagnosticați cu COVID 19.

Paulo Dybala și iubita lui au pus mesaj pe adresa de socializare! ”Am avut tot felul de simptome”

Paulo Dybala și partenera sa, cântăreața Oriana Sabatini, se află în carantină, și au transmis mesaje pozitive, mai mult, tânăra a explicat ce simptome are în acest moment, în cadrul unui filmuleț postat pe Instagram.

„Eu am avut tot felul de simptome. M-a durut tot corpul, m-a durut capul, uneori chiar mă simțeam amețită. Totuși, acum sunt mai bine. Dacă nu mă simțeam foarte bine, nu aș fi făcut acest clip video. Am început de asemenea să respir mai greu.

În urmă cu câteva zile m-am simțit mai rău de atât, însă acum mi-am mai revenit. Una peste alta, putem spune că suntem într-o stare bună. Vreau să-i avertizez pe cei din Argentina că situația este foarte gravă, chiar dacă acolo nu sunt atât de multe cazuri ca aici.

Noi, cei tineri, vom trece peste asta. Trebuie să avem grijă de părinții noștri, de bunicii noștri. Stați în casă, respectați ideea de carantină. Noi trebuie să rămânem în casă până pe 31 martie, când vom efectua un nou test. Fiți cât mai responsabili și aveți grijă de cei din jurul vostru”, a spus Oriana Sabatini, într-un clip video postat pe Instagram.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close