Dezvăluiri

Șeful unei cariere a CEO a băgat aproape 20 de mineri sub o umbrelă! Asta deși sunt interzise grupurile mai mari de 3 persoane

Constantin David, șeful Carierei Roșiuța, a încălcat una din măsurile împuse în al doilea decret, în timpul stării de urgență. Din dorința de a veni în ajutorul minerilor navetiști care s-au manifestat supărați că au stat, luni dimineața, zeci de minute în stația din Motru, fără un acoperiș deasupra capului, în timp ce afară ningea abundent, acesta i-a adunat pe toți sub o umbrelă, luată de la restaurantul Ghiocela. Măsura „electorală” este absolut greșită, știut fiind că minerul-șef vrea, cu orice preț, să cadideze pentru funcția de primar de Motru din partea PSD.

Minerii navetiști de la carierele din Motru au stat, luni, peste 20 de minute în ninsoare, fără acoperiș deasupra capului, deoarece în parcare nu există nici măcar o copertină sub care oamenii să se poată adăposti în caz de interperii. Până acum, minerii se băgau la terasa Ghiocela, un fel de cort amplasat în parcare, care, însă în aceste zile, urmare a Coronavirusului, a fost închis. Minerii au stat astfel dispersați, profund nemulțumiți că trebuie să aștepte mai mult după mijloacele de transport în comun care trebuie să-i ducă gratuit acasă, uzi și înfrigurați.

În timp ce minerii protestau zgomotos, și-a făcut apariția în stație șeful Carierei Roșiuța, chemat, probabil, de unii subalterni care îl susțin în competiția electorală viitoare. David s-a băgat între navetiști și le-a cerit să stea unul lângă altul, după ce a luat și deschis o umbrelă din terasa unității comerciale de lângă stație. Ce nu a luat în calcul, inginerul PSD este că ultimul decret interzice grupurile mai mari de 3 prsoane, autoritățile cerându-le, insistent, cetățenilor să stea și să circula disperați la distanță de 1-2 metri unul de celălalt. Felul în care a adunat însă David navetiștii nu demonstrează decât ignoranța omului politic și dorința lui, potrivit martorilor, de a câștiga simpatie electorală chiar și de pe urma virusului mortal.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *